Fer turisme

Col·lecció d'Esglésies de Catalunya d'en Joan Cuquet i Castelló


La col·lecció és única. Més de 3.000 plats de ceràmica, dibuixats, pintats a mà, i cuits al forn. Mostrant les esglésies, ermites, santuaris, monestirs i capelles d'arreu de Catalunya.

La visita és de gran interès amb els seus canvis d'estil segons cada comarca. És una bellesa arquitectònica gràcies al fruit de l'esforç dels nostres avantpassats, i que com a col·leccionista me'n sento orgullós contraent el deure moral de preservar i exposar-ho al públic. És el monument històric de cadascun dels pobles del nostre país, Catalunya.

La col·lecció es pot visitar de forma gratuïta.

Rutes Parc Serralada Litoral


Rutes culturals


Mapes de Cultura

Et proposem descobrir la cultura i patrimoni a la comarca del Maresme a través de 30 recorreguts d'un dia per cada un dels seus municipis. Tan sols amb l'ajuda de Google Maps i un dispositiu mòbil et proposem sortir a descobrir la riquesa patrimonial de la nostra comarca traçant el recorregut en l'ordre que més t'agradi i al teu ritme, sense presses.

Rutes de cicloturisme


Rutes de ciclisme

Aquest catàleg inclou informació sobre rutes de ciclisme per la comarca en les seves diferents modalitats (carretera, btt i cicloturisme de lleure) però també allotjaments, serveis i instal·lacions especialitzades en cicloturisme que tenim a la comarca.

Rutes


Travessa al Massís del Corredor

  • De la Roca a Argentona passant per Òrrius (15.80 km)

Cap a les muntanyes del Maresme interior

  • De Mataró a Òrrius passant per Argentona (15.20 km)

El Camí és una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-te conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra.

Ruta familiar de la Iaia del Maresme


Rutes gamificades


MARESME CENTRE: LA RUTA DE CAMES LLARGUES

Una zona apassionant marcada per la seva capital, Mataró, en la que coneixereu el seu passat com la ciutat romana Iluro, el llegat que ha deixat el modernisme i la importància de la indústria tèxtil. També us mostraré torres de guaita, rellotges de sol, antics assentaments romans... i un munt de coses més.

Durant el recorregut passareu per: Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera de Mar, Òrrius, Argentona, Mataró.

Xarxa de camins del Maresme


MAPA I TRACKS DESCARREGABLES

De mar a muntanya i de nord a sud, el Maresme disposa de 500 quilòmetres de pistes, camins i senders practicables a peu, en bicicleta i a cavall, que uneixen totes les poblacions del Maresme.

Vídeo promocional del Maresme que mostra els atractius dels 30 municipis que integren la comarca


Avui, més que mai, el futur es projecta amb incertesa, però tenim a les nostres mans el mapa que ens conduirà a un indret proper, tranquil i sostenible.

M’acompanyes?

Darrera actualització: 22.09.2022 | 09:02
Darrera actualització: 22.09.2022 | 09:02