Revista Nova Àgora

La Revista Nova Àgora va ser la revista municipal. Àgora, etimològicament parlant, vol dir plaça pública de les ciutats estat gregues. L'àgora era el centre cultural, comercial i polític de les ciutats, el lloc on hom es trobava i duia a terme assemblees i debats sobre els temes d'actualitat i interès públic. La revista Nova Àgora va crear un espai on tots els orriencs i les orrienques van trobar informació que els era d'interès, un resum de les activitats municipals i a la vegada, van poder ser partícips, donar a conèixer les seves opinions i fer-les públiques.

A més a més de representar una publicació per als veïns i dels veïns, la Nova Àgora va esdevenir un referent informatiu i de qualitat pel poble d'Òrrius. I és que es tractava d'un mitjà on tot el que passava al poble hi era present.

El mes de novembre de 2018, la revista va presentar un nou format més dinàmic i còmode pels lectors. Es va reduir la seva mida per tal de fer-la més portable. Els continguts van variar una mica perquè hi havia més temes que provenien de les diferents regidories de l'Ajuntament. Durant tot aquest temps, des de la remodelació i fins al final, però, va ser un mitjà on l'opinió dels veïns i veïnes era ben present. 

Darrera actualització: 27.11.2023 | 10:43
Darrera actualització: 27.11.2023 | 10:43