L'ocell de la felicitat participa a la Festa Major d'Hivern

Dijous, 25 de gener de 2018

El diumenge 26 de novembre a les 17'30h mig centenar de persones van acollir na Marta Gorchs i l'espectacle Cooperem o competim? a la Sala Parroquial d'Òrrius, dins la Festa Major d’Hivern del municipi més petit del Maresme.

L'espectacle Cooperem o competim?, basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, s'escenificava per primera vegada en un espai molt especial, la Sala Parroquial de l'Església de Sant Andreu, del segle XVI. Les veïnes i veïns d'Òrrius, un poble de gairebé 700 habitants, estan habituades a gaudir de teatre i cinema a la sala. I de fet, tan és així, com que desenes de famílies van omplir les butaques dos minuts després d'obrir la porta. Na Marta Gorchs i els membres de Comsoc - Comunicació Social que van participar de l'espectacle, van gaudir de l'experiència de la mà dels petits i grans d'Òrrius. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.

Cooperem o competim? és un espectacle musical basat en un conte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació. Es tracta d’un espectacle amb jocs i danses, que interacciona amb el públic. L'activitat forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionada si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats de l’Oferta 2017 es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018.

Text de Com Soc: Comunicació Social

Darrera actualització: 26.01.2018 | 18:07