El projecte "Joves Talents", al programa Magazín Comarcal Ona Maresme

Divendres, 1 de d’octubre de 2021 a les 00:00

El programa Magazín Cultural Ona Maresme, produït per Mataró Ràdio, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Canet, Ona Malgrat, Ràdio Palafolls i Ràdio Tordera, amb La Xarxa, va entrevistar a Gisela Bellavista, Albert Garrido i Laia Esquís per parlar del projecte engegat a Òrrius sobre "Joves Talents".

Òrrius és un municipi que alberga joves talents, des d'esportistes d'elit fins a professionals que es dediquen a oficis mil·lenaris, entre d'altres. Amb la voluntat de recollir el seu testimoni i deixar constància de tot allò que fan en el seu dia a dia, la dinamitzadora del Centre Cívic Can Mestres, Gisela Bellavista, ha creat el projecte "Joves Talents" que recull a través d'entrevistes audiovisuals, gravades i editades per l'Albert Garrido, la trajectòria d'aquests joves. Aquestes s'aniran penjant a la web de l'Ajuntament i a les Xarxes Socials de Can Mestres: Instagram Facebook.

El passat 23 d'agost es va publicar el primer vídeo del projecte on la Laia Esquís Casanovas, i el 24 de setembre l'entrevista a l'Arnau Barbany, picapedrer i escalador.

Després del reportatge de Catalunya Ràdio, l'equip que lidera el projecte va parlar amb Ona Maresme per seguir donant a conèixer aquesta iniciativa arreu del territori. A continuació us adjuntem l'entrevista:

Entrevista a Ona Maresme - a partir del minut 13.40. 

Darrera actualització: 01.10.2021 | 15:22