Catalunya Ràdio fa un reportatge sobre el projecte "Joves Talents d'Òrrius"

Dimecres, 22 de de setembre de 2021 a les 19:45

El programa d'actualitat "Catalunya al dia", presentat per Marta Romagosa, ha entrevistat a diversos joves del poble que participen en el projecte "Joves Talents" impulsat pel Centre Cívic Can Mestres i que té com a principal objectiu donar a conèixer el seu potencial i les seves habilitats.  

Òrrius és un municipi que alberga joves talents, des d'esportistes d'elit fins a professionals que es dediquen a oficis mil·lenaris, entre d'altres. Amb la voluntat de recollir el seu testimoni i deixar constància de tot allò que fan en el seu dia a dia, la dinamitzadora del Centre Cívic Can Mestres, Gisela Bellavista, ha creat el projecte "Joves Talents" que recull a través d'entrevistes audiovisuals, gravades i editades per l'Albert Garrido, la trajectòria d'aquests joves. Aquestes s'aniran penjant a la web de l'Ajuntament i a les Xarxes Socials de Can Mestres: Instagram i Facebook.

El passat 23 d'agost es va publicar el primer vídeo del projecte on la Laia Esquís Casanovas, campiona del món de Trial, explicava com va iniciar-se en la pràctica d'aquesta disciplina i com és el seu dia a dia a l'hora de compaginar els estudis i la pràctica esportiva. Arran de la difusió feta a través de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament i de la pàgina web, el programa informatiu de quilòmetre 0, "Catalunya al dia" es va mostrar interessat en conèixer aquesta proposta i els joves entrevistats. A continuació us deixem l'enllaç perquè pugueu escoltar el reportatge sencer:

Reportatge Joves Talents Òrrius - "Catalunya Migdia" (Minut 25.53).

Darrera actualització: 22.09.2021 | 20:31