Escola Trial Òrrius

Què s’hi fa a l’Escola?

A l’Escola hi fem classes cada dimarts i dijous tardes i dissabtes pel matí, a gairebé 50 nens, en equips per nivells. Els nens aprenen a fer trial i a competir i sempre acabem les classes fent estiraments tots junts.

L’Escola és un camp de trial obert per a que tothom pugi tenir obstacles on fer trial. És per això, que gent de tot el món, des de Austràlia, Dinamarca o Colòmbia, entre altres, inclosos el top 5 del rànquing mundial, ve a Òrrius a provar el nostre camp.

A més a més fem xerrades de fisioteràpia i psicologia, competició i mecànica, per ajudar als nostres alumnes a ser els millors. També fem exhibicions arreu de Catalunya per donar a conèixer l’Escola i el poble. Finalment, cada any fem tres competicions en les que participen més de 300 persones: Copa Barcelona, Copa Catalana i Trial de Clàssiques.

És realment una escola referent?

Sens dubte! L’Escola compta amb un dels camps amb més nivell internacionalment, té una òptima localització i és la única escola en la que tots els monitors han practicat trial i tres han estat dins el top 10 del rànquing mundial. A més som de les escoles més presents a les xarxes socials i a internet, el que ens situa com un exemple per altres camps arreu del món.  

Quin és el nostre objectiu?

El trial és un esport que requereix molta determinació, concentració i paciència, és un esport relativament jove i poc conegut, que va néixer a Catalunya i que té uns beneficis inimaginables. Per totes aquestes raons, creiem en el trial com un estil de vida esportiu, natural i saludable! És per això que el nostre objectiu principal és donar a conèixer el món del trial i ajudar totes les joves promeses a convertir-se en campions.

Estimem Òrrius!

Òrrius està al nostre nom i a la nostre identitat. És el nom que portem per tot el món i el que donem a conèixer. Per això ens agradaria compartir amb tots els orriencs i orrienques cada un dels nostres esdeveniments. A l’Escola volem crear campions, com en Sergi Llongueras (subcampió del Món Júnior 2015) o la Laia Esquís (subcampiona dels Jocs Mundials de la Joventut 2015). És per això, que us volem convidar a participar en tots els esdeveniments, a fer trial o a animar els nostres esportistes, i sobretot a venir a provar el trial gratuïtament quan vulgueu!

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i a seguir-nos a les nostres xarxes socials!

 Facebook

Carrer Lleida, s/n - 08317 Òrrius - Barcelona
Nom de contacte: Llorenç Llongueras
Adreça electrònica: trial.orrius@gmail.com
Horari:  
dimarts i dijous, de 17.30 a 19.30 h;
dissabtes, d'11 a 13 h.
Darrera actualització: 22.09.2022 | 08:05