Ajuntament. Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC)

Servei d'Atenció a la ciutadania presencial i telemàtic.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) és el punt de referència per a qualsevol consulta i/o tràmit que la ciutadania vulgui realitzar amb l'Ajuntament d'Òrrius. Està situada a la planta baixa de l'edifici municipal.

Es tracta d'un servei d'atenció personalitzada, mitjançant el qual la ciutadania pot obtenir informació i realitzar gestions i tràmits, com empadronaments i obtenir certificacions, entre d'altres.

L'OAC també fa funcions de Registre General Municipal i de finestreta única. S'hi poden presentar totes les sol·licituds i documents relacionats amb matèries de competència municipal, com llicències urbanístiques i d'obertura d'establiments. Des de l'OAC, aquests seran derivats al departament corresponent per a la seva gestió posterior.

D'altra banda, l'OAC és l'encarregada de rebre i gestionar tots els tràmits que es vulguin dur a terme a través de la seu electrònica. L'únic requisit per poder realitzar tràmits telemàticament serà disposar de certificat digital (FNMT-CERES, ID-CAT, CATCert, ACCV o IZENPE) o DNI electrònic).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Nom de contacte: Ajuntament d'Òrrius
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: orrius@orrius.cat
Lloc web: www.orrius.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 13 h
Dimarts i dijous, de 17 a 20h
Tardes d'Agost tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.02.2024 | 13:55