Revista Nova Àgora

La Revista Nova Àgora és la revista municipal. Àgora, etimològicament parlant, vol dir plaça pública de les ciutats estat gregues. L'àgora era el centre cultural, comercial i polític de les ciutats, el lloc on hom es trobava i duia a terme assemblees i debats sobre els temes d'actualitat i interès públic. La revista Nova Àgora vol crear un espai on tots els orriencs i les orrienques puguin trobar informació que els sigui d'interès, un resum de les activitats municipals i a la vegada, ser partícips, donar a conèixer les seves opinions i fer-les públiques.

A més a més de representar una publicació per als veïs i dels veïns, la Nova Àgora vol esdevenir un referent informatiu i de qualitat pel poble d'Òrrius. I és que es tracta d¡un mitjà on tot el que passa al poble està present.

Són nous temps, temps on apareixen nous mitjans disposats a quedar-se per informar, fer reflexionar, entretenit... La Nova Àgora és una aposta informativa que ofereix cada tres mesos notícies d'actualitat local, esdeveniments i opinions, entre d'altres.

Des del mes de novembre de 2018, la revista presenta un nou format més dinàmic i còmode pels lectors. S'ha reduït la seva mida per tal de fer-la més portable. Els continguts han variat una mica perquè ara hi ha més temes que provenen de les diferents regidories de l'Ajuntament. Continua, però, sent un mitjà on l'opinió dels veïns i veïnes és ben present. 

Darrera actualització: 20.01.2021 | 09:39
Darrera actualització: 20.01.2021 | 09:39