Variacions en els horaris d'autobús per l'augment de parades a Argentona en hores punta

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 00:00

Des del 13 de juny, els horaris de la línia 557 (Òrrius- Argentona - Mataró Hospital) s'han modificat degut a l'ampliació del nombre de parades a Argentona als veïnats de Madà i a la Carretera de Vilassar - Josep Domingo Bellalta en hores punta.

Les noves parades regulars al veïnat de Madà i a la Carretera de Vilassar - Josep Domingo Bellalta en hores punta modifiquen lleugerament els horaris de la línia 557 d'autobús, la que opera a Òrrius. La novetat més destacada és que aquestes dues parades funcionaran amb el servei a demanda, és a dir, que l'autobús farà parada en aquests dos punts sempre i quan l'usuari hagi demanat el servei 20 minuts abans. Aquest servei està operatiu de dilluns a divendres feiners de tot l'any, dissabtes feiners, diumenges i dies festius.

Podeu consultar aquí informació sobre el servei de bus a demanda.

Adjuntem els nous horaris per tal que pugueu comprovar les modificacions efectuades arran d'afegir aquestes dues parades en el servei de la línia 557. Recordem també que fa pocs mesos es van canviar les parades situades a la localitat de Mataró.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 11:32