Recomanacions per gaudir d'una revetlla de Sant Joan amb precaució i respecte

Divendres, 17 de de juny de 2022 a les 00:00

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, tenint en compte que, en el moment de fer aquestes recomanacions, ens trobem en una situació d'alt risc d'incendi forestal, l'Ajuntament habilitarà la Pista Poliesportiva per llançar petards de classe I i II amb seguretat. L'endemà es realitzarà una neteja extraordinària de la pista per poder facilitar-ne l'ús per a activitats esportives.

No s’autoritzarà cap foguera ni llançament de voladors, coets, fonts ni bateries de categoria F3 (classe III) a cap indret del terme municipal.
Els únics petards autoritzats seran els de categoria F1 i F2 (classes I i II) als llocs habilitats.

L’Ajuntament demana als veïns i veïnes que vetllin pel compliment de les mesures de seguretat i els consells d'autoprotecció per gaudir d'una revetlla plenament segura, vetllant pel màxim respecte a l'entorn, a la resta de veïnes i veins i tenint en compte que per als animals aquesta celebració suposa molt d'estrès i angoixa.

Podeu consultar totes les mesures d’autoprotecció en aquest enllaç: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

 

Darrera actualització: 27.06.2022 | 18:14