Primera trobada d'entitats de cultura local per preparar la Festa Major d'Estiu 2022

Divendres, 18 de març de 2022

Dijous 17 de març es va dur a terme a l'Ajuntament la primera trobada d'entitats de cultura local per preparar la Festa Major d'Estiu 2022. 

Representants de la Colla Gegantera de l'Andreu de Scéllecs, de les Xàldigues del Morro Negre i dels Rural Olímpics es van trobar amb l'equip de cultura de l'Ajuntament per començar a donar forma a la festa d'estiu, que enguany es durà a terme el cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol.

Altres entitats com Lopitekus i CFS Òrrius no van poder estar presents en aquesta ocasió però van mostrar el seu interès en col·laborar, aportant algunes idees inicials per a la festa que s'aniran treballant en properes trobades de coordinació.

L'Ajuntament valora molt positivament aquesta primera trobada, donat que han sorgit noves idees, propostes que donen valor a les nostres tradicions, i sobretot, s'han vist moltes ganes de col·laborar en fer més rica la nostra cultura festiva. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Cultura i Festes s'anima a totes persones que tinguin ganes de col·laborar i aportar el seu granet de sorra, a que, encara que no formin part de cap entitat municipal, vinguin a participar a les properes trobades que s'aniran anunciant públicament. Tot suma!

Per tal de donar valor a aquesta feina, s'establiran mecanismes de dinamització de les idees i grups de treball, sempre que calgui, per fomentar l'esperit associatiu i representar millor a tot el poble, esperant que mica en mica aquesta cultura cooperativa s'estableixi de nou al nostre municipi.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 09:33