Nou servei gratuït d'atenció emocional per a joves: Potenciant l'autoestima i el benestar

Dijous, 14 de setembre de 2023

En un esforç per reforçar la salut emocional i el benestar dels joves de la nostra comunitat, es posa a disposició del jovent un servei gratuït i públic dirigit a joves entre 12 i 29 anys amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme.

Aquest servei té com a objectiu proporcionar un recurs d'escolta individual i confidencial, així com tallers de conversa grupal, dissenyats per fomentar una millor autoestima i benestar emocional.

Què ofereix el servei?

Escolta Individual i Confidencial: Els joves que busquen suport emocional poden accedir a sessions individuals d'escolta amb professionals capacitats. Aquestes sessions ofereixen un espai segur per parlar de les seves emocions, reptes i preocupacions sense por al judici.

Tallers de Conversa Grupal: A més de les sessions individuals, s’ofereixen tallers interactius de conversa grupal. Aquí, els joves poden compartir experiències, aprendre estratègies per gestionar les seves emocions i establir connexions significatives amb altres de la seva edat.

Potenciant Recursos Personals: L’ enfocament es centra en reforçar l'autoestima i proporcionar eines per a la gestió emocional. Empoderar els joves perquè es converteixin en líders de les seves pròpies vides i prenguin decisions saludables.

Com accedir al servei?

El servei estarà disponible gratuïtament tots els dimecres i divendres de 16h a 20h per a tots els joves entre 12 i 29 anys de la nostra comunitat.

Per accedir a les sessions d'escolta individual i als tallers de conversa grupal, els interessats poden posar-se en contacte a través del telèfon mòbil 610 14 15 72, tant per trucada com per WhatsApp, per programar una cita o inscriure's als tallers.

Els tallers es faran al Centre Cívic Can Mestres els divendres de 18h a 19:00h.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 12:55