L'Ajuntament d'Òrrius posa en marxa la campanya "Responsabilitza't dels teus residus"

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 00:00

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància d'una bona gestió dels residus que cadascú genera i informar sobre el funcionament actual del servei de recollida per millorar els entorns dels contenidors i la salubritat del poble, l'Ajuntament engega una campanya de sensibilització sota el lema "Responsabilitza't dels teus residus".

La campanya consisteix, per una banda, en la instal·lació d'uns adhesius a cada contenidor amb informació molt clara i concisa sobre els dies de recollida de cada tipus de residu, amb un codi QR que enllaça a l'apartat web de l'Ajuntament per obtenir més informació sobre tot el servei i la ubicació dels punts de recollida més propers.

Per una altra banda s'han dissenyat uns adhesius amb un format més petit i uns missatges més directes, amb frases com "AIXÒ NO HO RECOLLIM! CAL PORTAR-HO A LA DEIXALLERIA. SI NO TENS LA TARGETA VERDA DEMANA-LA ARA, TORNA'T A CARREGAR LA BROSSA AL COTXE I NO POSIS EXCUSES", entre d'altres, per enganxar en aquells residus que s'hagin llençat fora de lloc i així indicar quines són les opcions correctes i que estàn a l'abast de tothom.

Les persones d'Òrrius que vulguin col·laborar amb aquesta campanya enganxant adhesius als residus fora de lloc, poden sol·licitar-los a l'Ajuntament.

Aquesta campanya es duu a terme paral·lelament mentre s'estudia la implantació del sistema porta a porta a tot el municipi.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 16:06