Finalitzen les tasques de pintat a la pista poliesportiva

Dimecres, 18 d'agost de 2021 a les 10:45

A partir del 18 d'agost, la pista poliesportiva torna a estar oberta al públic després de les tasques de pintat que s'han efectuat en els darrers dies. 

Després d'uns dies de treballs de pintat a l'equipament, la pista poliesportiva ja torna a estar a punt per a que la població en torni a fer ús. Les obres de renovació d'aquest espai formen part del pla global de lleure infantil i juvenil i que té la voluntat de millorar i adequar les instal·lacions de lleure destinades als infants i adolescents del poble. És tracta d'un projecte que vol potenciar l'ús d'aquests espais i afavorir el creixement i el lleure dels més petits i joves d'Òrrius. A banda, el Consell d'Infants i Adolescents del poble va demanar explícitament efectuar aquestes millores al poliesportiu perquè és un lloc on hi passen moltes hores jugant entre ells. 

Recordem que dins del pla global de lleure infantil i juvenil s'inclouen les obres del nou Parc Infantil Puig i Cadafalch, la instal·lació de la cal·listènia i l'Skate Park del Replà.

 

 

Darrera actualització: 02.09.2021 | 19:30

Imatges

pista esportiva 2