Èxit de la representació teatral "Welcome"

Dilluns, 17 de juliol de 2017

La representació teatral Welcome, que tractava la crisi dels refugiats i el seu patiment, va ser un èxit de participació. Va deixar colpida a molta gent i molts dels participants la defineixen com "impactant".

Els dies 14 i 15 de juliol va tenir lloc a Òrrius la representació teatral Welcome dirigida per Josep Rodri. Es tracta d'una proposta teatral atrevida, on l'espectador s'involucra i participa activament. 

La representació va començar a la Plaça de l'Església, en un ambient festiu i bonic que transportava al públic a alguna ciutat siriana abans de la guerra. De cop, aquesta esclata a la ciutat i comença, per a molts, una fugida del país en busca d'una altra oportunitat lluny de casa. Welcome és un teatre experiència. Un itinerari pel camí del Pessebre Vivent fa viure als espectadors les diferents situacions per les quals han de passar els refugiats: recerca de familiars, extorsions, morts, gent que els ajuda, crits, plors, maltractaments... i tot un seguit d'experiències que serveixen per apel·lar a les emocions dels participants.

Welcome ha estat una obra que ha tingut molt d'èxit, no només a Òrrius, sinó també a altres indrets de Catalunya. 

Podeu veure les fotografies que es varen realitzar durant els dies d'actuació clicant a la següent imatge:

Darrera actualització: 22.09.2022 | 08:17