Els Mossos d'Esquadra adverteixen d'un increment de les infraccions d'estacionament a la via pública

Dilluns, 11 d’abril de 2022

Divendres 8 d'abril una patrulla dels Mossos d'Esquadra va començar a revisar l'estat de la via pública a Òrrius pel que fa a la mobilitat i a les infraccions d'estacionament.

Amb aquesta primera visita es confirma el que ja s'ha anat detectant des de l'Ajuntament, i és la mala praxi d'algunes persones en aparcar els vehicles en zones no habilitades al respecte i, en molts casos, fins i tot obviant els elements de senyalització de la prohibició (línies grogues, zones reservades, pilones, passos de vianants...), suposant un obstacle per a vianants i persones amb mobilitat reduida.

Des de l'Ajuntament s'estan estudiant diverses possibilitats de millora per poder oferir alternatives als veïns i les veïnes i solucionar aquesta situació, provocada, en part, pel creixement demogràfic i l'increment dels vehicles al poble. Mentrestant, però, es demana la col·laboració ciutadana per respectar les normes establertes i utilitzar els cotxes dins el poble només en casos molt necessaris. Tenim la sort de viure en un poble amb només 5,6 km2 d'extensió i som privilegiats per poder gaudir de la natura a un sol pas, de manera que, siguem conseqüents i, si cal, fem un canvi d'hàbits en la nostra manera de moure'ns per Òrrius.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 13:33