Continuen les accions de millora dels punts de recollida de residus

Dimarts, 10 d'agost de 2021 a les 06:00

Com ja es va comunicar fa uns dies, l'Ajuntament està duent a terme una sèrie d'actuacions per millorar el servei de recollida de residus i l'impacte ambiental als punts més conflictius.

Algunes d'aquestes accions, que ja es van anunciar i que s'han dut a terme fins ara, han estat la neteja de baixos i àrea dels contenidors de la brossa selectiva, el trasllat total del punt del Camí de Sant Bartomeu al C/Lleida i l'adaptació a la nova ubicació, la neteja de contenidors de la recollida orgànica i rebuig i la substitució d'alguns contenidors de paper i cartró, que s’aniran substituint de manera progressiva a tots els punts que sigui necessari.

Malauradament, encara queda molt per fer, i volem demanar la col·laboració ciutadana en aquest procés de millora, donat que només serà possible si sumem tots els esforços necessaris.

A continuació us fem una sèrie de recordatoris perquè pugueu aportar, amb una mica de bona voluntat, el vostre granet de sorra en aquest procés, dins la vostres rutines quotidianes. Si ja ho esteu seguint tot al peu de la lletra, us felicitem i el planeta us ho agraeix :)

  • Acosteu-vos al punt de recollida més proper i llenceu cada residu A DINS del contenidor que toqui. Si no ho teniu clar, aquí podeu fer la consulta: https://www.residuonvas.cat/
  • Plegueu les caixes de cartró i poseu-les A DINS del contenidor blau.
  • Si el vostre contenidor està ple, us podeu acostar a qualsevol altre punt de recollida dins el poble a llençar els residus. Hi ha 10 punts repartits pel nucli urbà a la vostra disposició.
  • Per als "trastos", teniu a la vostra disposició el servei de recollida de voluminosos tots els dimarts. Només cal que truqueu per telèfon a l'Ajuntament, al 937971455, en horari d'oficines (dl a dv de 9 a 13h) i feu la vostra reserva perquè us ho passin a buscar per casa, així no cal que deixeu cap moble als contenidors ni portar-ho a la deixalleria si no podeu.
  • Els materials de runa s'han de gestionar obligatòriament a través d'un gestor de runes que ho porta a un lloc especialitzat. Aquest servei us l'ha de facilitar l'empresa que us fa les obres, per tant, està prohibit llençar-los als contenidors.
  • Els materials contaminants (bernís, restes de pintura, olis...) s'han de dur obligatòriament a la deixalleria d'Argentona. Encara no tens la teva targeta verda? Sol·licítala a l'Ajuntament indicant la teva referència cadastral.
  • Els medicaments caducats s'han de dur a la farmàcia.
  • Les bombetes, fluorescents i piles les podeu portar als contenidors que hi ha als baixos de l'Ajuntament, de dl a dv de 9 a 13h.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que sumeu petites accions des del vostre dia a dia per millorar el poble. Des de l'Ajuntament seguirem promovent les millores necessàries a l'hora que tirem endavant amb el procés de realització d'un estudi de viabilitat per al projecte de recollida porta a porta.

 

Darrera actualització: 10.08.2021 | 06:21

Imatges

incivisme neteja