Comença la renovació del parc infantil Puig i Cadafalch

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 09:23

És la primera de les diverses actuacions que es realitzaran en el marc del pla global de lleure infantil i juvenil que preveu la remodelació de diferents espais i instal·lacions del municipi.

Les obres de remodelació del parc infantil Puig i Cadafalch ja han començat. Després de valorar el deteriorament de les estructures de l'espai i de les demandes realitzades pels veïns i veïnes del municipi a favor de millorar els parcs infantils, el consistori ha iniciat les tasques de renovació d'aquests espais d'acord amb les actuacions que es preveuen en el marc del pla global de lleure infantil i juvenil que té la voluntat de millorar i adequar les instal·lacions de lleure destinades als infants i adolescents del poble. Es tracta d'un projecte, doncs, que vol potenciar l'ús d'aquests espais i afavorir el creixement i el lleure dels més petits i joves d'Òrrius.

El parc situat a la Plaça Puig i Cadafalch és el primer que s'està renovant i en els propers dies es col·locaran les noves estructures. El pla, però, preveu realitzar més actuacions en dos altres punts del municipi: el poliesportiu Maria Bosca i el parc infantil situat al centre del poble. Per una banda, s'instal·larà una cal·listènia, altrament anomenada "Street workout", que és un espai on poder realitzar entrenaments i practicar esport a l'aire lliure. Hi haurà elements estàtics que permetran entrenar a tot aquell ho vulgui a nivell muscular. En segon lloc, s'arreglaran aquells desperfectes que hi ha al parc infantil del centre del poble.

De cara al proper any, s'hauran renovat i millorat aquests tres espais pensats per als infants i adolescents.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 14:12

Imatges

brigada