Com serà el Parc Circular Mataró-Maresme?

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 08:00

Mentre les obres continuen posposades per una troballa arqueològica a la zona on s'ha de construir el parc, el Consorci ha publicat un vídeo per mostrar com serà el projecte i donar a conèixer els beneficis.

El projecte del Parc Circular Mataró-Maresme és un projecte pioner a Europa que l'impulsa el Consorci de Residus del Maresme que té la voluntat de promoure la reparació i reutilització de materials i productes per reduir la producció de deixalles. Actualment les obres de la primera fase de construcció es troben aturades a causa d'una troballa arqueològica d'origen romà a la parcel·la on s'ha de fer realitat el projecte. Així, doncs, ara per ara s'està estudiant quin valor tenen les troballes i l'impacte que tindran en la construcció del Parc.

El vídeo publicat és obra d'Anna Fernández i Miquel Barceló i s'ha gravat al solar on s'ubicarà el Parc Circular. Aquesta peça audiovisual permet conèixer com serà el projecte i quins són els serveis que aquest oferirà. Per exemple, disposarà d'una biblioteca de les coses on es podran agafar en préstec objectes com escales llargues o trepants i d'una botiga de segona mà per donar una altra vida a roba que ja no fem servir. També s'hi faran tallers i xerrades per a la ciutadania o es comptarà amb un espai d'assessorament per a l'autoreparació d'aparells electrònics i mobiliari per allargar-ne la seva vida útil.

Si voleu conèixer més sobre el projecte: Parc Circular Mataró-Maresme.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 08:55