Actuació castellera de la Colla Capgrossos de Mataró a la Diada de Sant Jordi 2024

Dimarts, 9 d’abril de 2024

El proper diumenge 21 d'abril es festejarà a Òrrius la Diada de Sant Jordi 2024, farcida de cultura tradicional i actes per a tots els gustos.

La festa s'iniciarà amb la tradicional Cercavila de Gegants a càrrec de la Colla Gegantera de l'Andreu de ScéllecS, que sortirà a passejar pel poble acompanyat dels Animalons i en Ginebró, per donar pas a una Ballada de Sardanes dinamitzada per Pau Gonzàlez i Vicens de l'Agrupació Sardanista d'Arenys de Munt, que donarà indicacions a aquelles persones que s'estrenin en aquesta dansa tradicional o a qui vulgui millorar la seva tècnica.

El plat fort de la Diada serà l'actuació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, que vindrà amb tota la seva grandiositat per obsequiar tothom amb el desplegament d'alguns dels seus castells.

Més tard, qui ho vulgui, es podrà sumar al Dinar Popular per gaudir de les botifarres de Cal Truch acompanyades de mongetes del ganxet (cal comprar tiquet abans del 16 d'abril) i fins i tot hi haurà opció vegana per a qui ho prefereixi, tot cuinat i servit de la mà d'Ona d'Argent Càtering.

A la tarda tornen les Píndoles de treatre breu per a les persones aficionades al teatre o aquelles que tinguin curiositat per aquest format, on es podran veure tres obres breus en tres espais diferents del poble.

Bona diada!

Per a més informació i compra d'entrades: Sant Jordi 2024 - Ajuntament d'Òrrius (orrius.cat)

Darrera actualització: 10.04.2024 | 10:13