1ª Edició dels pressupostos participatius 2024

Dijous, 2 de maig de 2024

El passat 26 d'abril es va dur a terme a Can Mestres la presentació de la 1ª edició dels pressupostos participatius d'Òrrius 2024, una iniciativa de l'Assemblea Veïnal, amb el compromís de l'Ajuntament d'Òrrius, el suport de la Diputació de Barcelona i l'acompanyament de Joventot.

L’Ajuntament d’Òrrius està compromès amb la promoció d’iniciatives i programes comunitaris que redundin en una participació més directa, oberta i democràtica de la ciutadania en la gestió i fiscalització de recursos públics.

Per aquesta raó, i davant la proposta plantejada per part de l’Assemblea Veïnal del municipi, de creació d’uns pressupostos participatius a Òrrius, es va acordar reservar una partida del pressupost municipal 2024 (9.000€) per assegurar els recursos econòmics i humans suficients per garantir l’obtenció d’un veritable impacte en la vida comunitària del municipi.

Amb aquesta finalitat, s'han redactat unes bases del procés participatiu que suposen el punt de partida d’un procés dinàmic, que s’anirà avaluant i revisant en totes les seves fases, per tal de garantir el seu bon funcionament i cercar nous mecanismes de millora i innovació.

Totes les persones majors de 16 anys que vulguin fer la seva proposta tenen l'oportunitat d'acostar-se als tallers destinats a ajudar-les per donar forma a les seves propostes i a dinamitzar aquest procés.

Podeu consultar tota aquesta informació i el calendari del procés clicant a la imatge següent:

Darrera actualització: 2.05.2024 | 14:18