Obres de remodelació a la Sala Municipal i Sala Parroquial

Dimecres, 14 de març de 2018

S’han iniciat les obres de remodelació de la Sala Municipal i la Sala Parroquial per tal d’adaptar millor els espais i fer-los més confortables per als usuaris.

A la Sala Municipal s’hi estan realitzant diverses tasques com per exemple, posar un sostre nou a tot el recinte per millorar la sonoritat de la sala, aïllar tèrmicament l’espai, renovar la instal·lació elèctrica, climatitzar el local i remodelar la part posterior del recinte cobrint la sortida, fent els lavabos nous i un magatzem per poder guardar el material necessari de les activitats que s’hi duen a terme.

Per la seva banda, la brigada municipal està també treballant en l’adequació del teatre de la Sala Parroquial. S’està consolidant la solera de l’espai escènic, s’està fent l’embarrat nou a l’escenari, la instal·lació elèctrica i la il·luminació amb leds per a l’estalvi d’energia.

Aquesta remodelació dels espais oferiran una millor qualitat de les activitats i espectacles que s’hi realitzin, així com també, un aprofitament dels recursos i els espais que els orriencs i orrienques podran gaudir ben aviat.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 21:25