Convocada la 39a edició de la Mostra Literària del Maresme

Dimarts, 22 de març de 2022 a les 00:00

El Consell Comarcal ha activat la Mostra Literària del Maresme amb l’aprovació de les bases que regiran el concurs literari comarcal que, aquest any, arriba a la seva trenta-novena edició.

La Mostra Literària del Maresme és un certamen que té la vocació de fer de la cultura un nexe d’unió i d’identitat comarcal fomentant, en col·laboració amb els ajuntaments, l’hàbit de la lectura i l’escriptura a partir dels 6 anys.

S’estructura en 6 grups d’edat i en 2 modalitats: poesia i prosa. Contempla, a més, dos premis extraordinaris: un destinat a microrelats i un altre per a obres presentades per persones amb discapacitat intel·lectual.

Són els municipis els que impulsen la fase local i les obres guanyadores les que opten a premi en la fase comarcal. L’acte de lliurament de guardons és itinerant i cada any l’acull un dels municipis participants. En aquesta edició 2022, serà Palafolls la població amfitriona.

Les persones d'Òrrius que estiguin interessades en participar a la fase comarcal, poden enviar les seves obres a través d'una instància genèrica, complint amb els requisits especificats a les bases de la convocatòria, abans del 23 de juny (data màxima de presentació de treballs a l'Ajuntament d'Òrrius).

Darrera actualització: 22.03.2022 | 09:35