Cicle Gaudí: PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA de Benito Zambrano

Diumenge, 30 de gener de 2022 de 18.00 h a 20.00 h

Pel·lícula dirigida per Benito Zambrano. Ha estat nominada als Goya com a millor guió adaptat i candidata a millor pel·lícula en llengua no catalana als Premis Gaudí. NO RECOMANADA PER MENORS DE 7 ANYS.

FORMULARI DE RESERVES

TRÀILER

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Benito Zambrano

 Guió: Benito Zambrano, Cristina Campos

 Direcció de fotografia: Marc Gómez del Moral

 Estrena: Novembre 2021

 Durada: 121 min.

 Gènere: Drama

 Intèrprets:
Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani.

SINOPSI

Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves dues vides de forma totalment diferent,  intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Les protagonistes interpretades per Elia Galera i Eva Martín, creen un vincle que va més enllà de la pantalla en aquesta profunda història de sororitat i d’amor fraternal.

La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

Quin cost té:

ENTRADA: 4,5€ / Carnet Jove: 3€ / Socis Club Vanguardia: 2x1

Sala Teatre

C/Església, s/n - 08317 Òrrius - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 22.01.2022 | 11:17