Hemeroteca

Pàgina 1 de 8
 • Foto 12 de juliol de 2018 Convenció del Petit Municipi
  El passat 29 de juny es va realitzar una trobada de l’Associació Catalana de Municipis a Sant Ramon (Lleida) dirigida als pobles petits, concretament de menys de 2.000 habitants. Hi van assistir un total de 80 alcaldes, regidors, presidents de Consells Comarcals, entre d’altres.  
 • Cartell 10 de juliol de 2018 Període per vacunar els gossos
  Dimarts 17 de juliol de 19h a 20h  a la Pèrgola  
 • Cartell 5 de juliol de 2018 Si ets una persona en cerca de feina, t'esperem a Quatre Ribes
  Quatre Ribes , la xarxa supramunicipal que uneix les localitats d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius, treballa per aconseguir la màxima inserció laboral entre les persones en situació d’atur dels municipis.
 • Cartell 5 de juliol de 2018 Sessió informativa per a joves emprenedors
  El proper 11 de juliol a les 12h hi haurà una sessió informativa per a joves emprenedors a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.
 • Joc de rol 3 de juliol de 2018 Se celebra amb èxit el Primer Joc de Rol per a joves
  Un total de 23 joves d’Òrrius i d’Argentona d’entre 12 i 25 anys van participar diumenge al Joc de Rol en Viu: “El camí dels herois”, organitzat per  L’Escola d’Herois .
 • Cartell 28 de juny de 2018 Nou concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral
  L'edició d'enguany del concurs fotogràfic gira entorn una temàtica determinada:  un color del parc.  Hi ha dues categories per poder-se presentar, una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys,
 • Cartell 28 de juny de 2018 Del 2 al 6 de juliol setmana d'emprenedoria al Maresme
  El Consell Comarcal organitza la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme on es faran tallers que tractaran diverses matèries com: fiscalitat, tràmits electrònics, branding, nou reglament de protecció de dades, entre d'altres.
 • Cartell 26 de juny de 2018 Primer Joc de Rol en viu a Òrrius
  El diumenge 1 de juliol  tindrà lloc a Òrrius un Joc de Rol en viu, una activitat pensada per a joves entre 12 i 25 anys. La voluntat d'aquest joc és oferir-los una proposta lúdica on tindran l'ocasió de treballar en equip mentre es posen al lloc d'herois i heroines per aconseguir el seu objectiu.
 • Podi 24 de juny de 2018 Sergi Llongueras i Laia Esquis campions d'Espanya de trial
  El campionat d'Espanya s'ha celebrat els dies 23 i 24 de juny a Azuqueca de Henares (Guadalajara). Pol Tarrés i Marc Terol, monitors de l'Escola de Trial d'Òrrius , també han pujat al podi en les seves respectives categories.
 • Logo Quatreribes 22 de juny de 2018 Comença a rodar la mancomunitat de promoció econòmica Quatre Ribes
  Aquest dijous al migdia s’ha presentat en roda de premsa la xarxa supramunicipal Quatre Ribes , un projecte que mancomuna els serveis de promoció econòmica i ocupació dels municipis d’ Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius . En la presentació, que ha comptat amb la presència dels alcaldes dels quatre municipis, també s’ha estrenat l’ spot promocional que es podrà visualitzar a les xarxes socials de les diferents localitats. SPOT PROMOCIONAL
Pàgina 1 de 8
Darrera actualització: 10.11.2017 | 10:07

Opcions

Darrera actualització: 10.11.2017 | 10:07