Hemeroteca

Pàgina 1 de 4
 • 7 de març de 2018 Vaga feminista 8M
  Amb motiu de la vaga feminista l'Ajuntament tancarà, demà dijous 8 de març , a les 12h . A la tarda es realitzarà l'horari habitual.
 • Cartell 7 de març de 2018 Xerrada: consells de seguretat en robatoris a domicili
  L'Ajuntament d'Òrrius juntament amb la Policia de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, us convoquem a una sessió informativa sobre consells de seguretat per prevenir robatoris a l'interior dels domicilis.
 • Cartell 12 de febrer de 2018 Participeu i ajudeu-nos a triar un company per una nova aventura del parc
  Quin d'aquests creus que seria un bon company d'aventures? Estem preparant un viatge de descoberta del parc i ens agradaria que ens acompanyi algun d'aquests animalons, tots no poden ser, ens ajudeu a triar-ne un?  
 • 8 de febrer de 2018 Bonificacions del cànon de l'aigua
  L'Agència Catalana de l'aigua disposa de bonificacions sobre el cànon de l'aigua en els usos domèstics que poden suposar un estalvi d’aquest impost dins en la factura de l'aigua. L'ampliació dels trams del cànon de l'aigua i el cànon social de l’aigua, que es poden demanar conjuntament si es compleixen els requisits; i una altra per a reg eficient.
 • cartell 5 de febrer de 2018 Oberta nova convocatòria Joves voluntaris d’Interreg
  Nova convocatòria de beques dins del programa Joves Voluntaris d''Interreg per fer voluntariat en un altre país.
 • 5 de febrer de 2018 Ja tenim el vídeo del 5è Festival de Música i Sensacions
  Podeu veure el vídeo amb el recull de les millors imatges del 5è Festival de Música i Sensacions al youtube o clicant en aquesta notícia.
 • Costa maresme 1 de febrer de 2018 Consulta el vídeo promocional de la comarca del Maresme
  En el marc de la presentació del Pla d’Accions 2018, el Consorci de Promoció Turística del Maresme ha fet públic el vídeo promocional -que es difondrà a través del web del Consorci i les xarxes socials-, el qual mostra els atractius dels 30 municipis que integren la comarca. La peça audiovisual promou, a través de les vivències d’una família, diversos racons i llocs emblemàtics del Maresme.
 • foto 25 de gener de 2018 L'ocell de la felicitat participa a la Festa Major d'Hivern
  El diumenge 26 de novembre a les 17'30h mig centenar de persones van acollir na  Marta Gorchs  i l'espectacle  Cooperem o competim?  a la Sala Parroquial d' Òrrius , dins la Festa Major d’Hivern del municipi més petit del Maresme.
 • Cartell 19 de gener de 2018 El Consell Comarcal del Maresme posa en marxa un projecte per ajudar als joves a fer realitat la seva idea de negoci
    El Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, posa en marxa un projecte per ajudar els joves a fer realitat la seva idea de negoci. Es seleccionaran 20 joves del Maresme, d'entre 16 i 29 anys. Des del Servei d'emprenedoria comarcal se'ls formarà, se'ls assessorarà individualment i se'ls acompanyarà en tot el procés.
 • 16 de gener de 2018 Enquesta sobre el context polític a Catalunya 2018
  Del 10 al 25 de gener el Centre d'Estudis d'Opinió es durà a terme, en els municipis particulars, una Enquesta sobre el context polític de Catalunya.
Pàgina 1 de 4
Darrera actualització: 10.11.2017 | 10:07

Opcions

Darrera actualització: 10.11.2017 | 10:07