La situació de la pandèmia a Òrrius

Dimecres, 27 de gener de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament d'Òrrius ha rebut informació actualitzada sobre la situació de la pandèmia al nostre poble a través de l'equip de l'Àrea Bàsica de Salut d'Argentona.

Les dades acumulades a Òrrius parlen de 25 casos positius i 262 persones en observació des de l'inici de la pandèmia. Es tracta d'una xifra molt alta tenint en compte que el cens de població actual a Òrrius és de 796 hab.

Amb les dades sobre la taula, l'Ajuntament insta a seguir respectant al màxim les mesures i restriccions, no relaxar-se i entre totes i tots fer el possible perquè s'aturin els contagis.

Aquestes dades provenen del registre RSAcovid19 del Departament de Salut i s’actualitzen diverses vegades al dia. Ha estat extreta a través de l'enllaç del Mapa interactiu de casos per municipi que està a disposició de la ciutadania dins l'apartat "Dades Actualitzades Sars-Cov-2" on es poden consultar altres dades obertes.

Es mostren, entre d'altres, les dades de casos positius acumulats, que són aquells que han donat positiu o probable en alguna prova diagnòstica (PCR, test ràpid o test ELISA) o han estat confirmats per un epidemiòleg o una epidemiòloga com a cas positiu. 

Si voleu anar consultant l'actualitat de la pandèmia al nostre poble, hem inclòs l'enllaç a l'apartat "Informació Municipal Covid-19" que teniu a la portada de la web i a l'apartat d'actualitat.

Darrera actualització: 23.02.2021 | 14:26