Bibliobús Montnegre

El Bibliobús Montnegre és una biblioteca mòbil que presta les funcions de les biblioteques.
L'objectiu principal d'aquest servei és fomentar l'equitat en la població, proporcionant servei bibliotecari a nuclis urbans que no disposen d'un equipament de biblioteca pública.

Lloc: Carrer Lleida (al costat de la parada d'autobús)

NOUS HORARIS "FASE REPRESA"

Els horaris i les rutes del Bibliobús s’han reajustat temporalment d’acord al procés gradual de desconfinament. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic, tot i que s’ha intentat respectar el dia de la setmana i freqüència de pas.

El bibliobús Montnegre tornarà a Òrrius els dimecres de 16 a 17 h a partir del 8 de Juliol, amb el següent calendari:

9 i 23 de Setembre

Els usuaris no podran accedir a l’interior del vehicle, i és per això que l’atenció es durà a terme a l’exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar al màxim l’accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic (b.montnegre@diba.cat)  o el telèfon (636 495 664) per tal que els usuaris puguin fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà la seva vessant de prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i d’interès per al públic.

C/Lleida - 08317 Òrrius - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 24.07.2020 | 13:38