S'obre el període de preinscripció a l'Escola Bressol Les Orenetes

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

A partir de dilluns 18 de maig les famílies interessades ja poden fer la sol·licitud de plaça a l'Escola Bressol d'Òrrius.

Per tal d’iniciar els tràmits de preinscripció per al curs vinent a l’Escola Bressol Municipal, i seguint les indicacions i recomanacions de la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya pel que fa a la situació de pandèmia, s'ha aprovat el calendari de preinscripció a l'Escola Bressol Les Orenetes.

Consulteu el calendari

Amb la voluntat de facilitar els tràmits a totes les famílies, s'han habilitat diferents canals depenent dels recursos tecnològics a l'abast de cada sol·licitant de plaça.

Per una banda, les persones amb certificat digital podran realitzar el tràmit directament a través de la seu electrònica i per una altra, aquelles que no disposin de certificat, podran descarregar-se la instància de sol·licitud des de l'apartat de l'Escola Bressol d' aquesta mateixa web i enviar tota la documentació per correu electrònic.

De la mateixa manera, exclusivament aquelles persones que no disposin d'accés a internet, poden trucar al 937971455 i demanar cita prèvia per tal que un treballador de l'administració li tramiti el formulari, a l'espera de que, abans de finalitzar el termini de presentació, la família pugui fer arribar la documentació complementària.

Tota la informació a: Apartat web Escola Bressol Les Orenetes

Darrera actualització: 15.05.2020 | 13:02