Reobertura presencial de l'OAC i cita prèvia per als serveis tècnics

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

A partir de dimarts 23 de juny, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i els serveis tècnics reobren de manera presencial, tot i haver estat teletreballant al 100% durant l'estat d'alarma. 

Per tal d'anar-se adaptant a la "represa", l'Ajuntament ha aprovat un pla per anar reobrint els diferents serveis de manera presencial, sempre seguint amb el compliment de les mesures sanitàries necessàries i de manera esglaonada.

De moment i fins a nou avís, l'Ajuntament obrirà les portes tots els dimarts i dijous de 9 a 13h per realitzar tràmits presencials.

Caldrà que les persones que acudeixin a les oficines municipals mantinguin les mesures d'higiene i seguretat indicades:

- Mascareta obligatòria

- Aforament: màxim 1 persona dins de l'oficina (OAC) i màxim 1 persona a la sala d'espera

- Cal respectar el vostre torn i la distància de 1,5m.

Per a consultes tècniques urbanístiques, caldrà demanar cita prèvia amb l'arquitecta municipal a través del telèfon 937971455 i les visites es programaran els Dimarts de 9 a 13h.

Per realitzar tràmits al Jutjat de Pau/Registre Civil, caldrà enviar un correu electrònic a: jporrius@gmail.com i esperar resposta a la programació de la visita, que serà els Dimarts de 17 a 20h.

Pel que fa a la reincorporació de la Treballadora Social en breu us podrem informar de quins seran els horaris d'entrevistes presencials. De moment, per a qualsevol consulta us podeu adreçar a través dels diferents contactes, depenent de l'àmbit de la vostra consulta:

Infància en risc: 667 18 27 77 / Atenció a la dependència: 667 18 27 75 // dependencia@ccmaresme.cat / Transport adaptat: tad@ccmaresme.cat / 

Atenció domiciliària: sad.copagament@ccmaresme.cat

En la mesura del possible, es recomana seguir realitzant tots els tràmits amb l'Ajuntament a través de la web www.orrius.cat.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 14:07