Òrrius amb la lluita contra la Síndrome de dolor regional complex (SDRC) i les malalties minoritàries

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 20:03

Un grup nombrós de persones s'han concentrat a la Plaça del Maig per donar suport a la Bruna, veïna d'Òrrius que pateix la malaltia, i per reclamar més investigació per trobar cura al SDRC.

La Síndrome de dolor regional complex és una malaltia del sistema nerviós que afecta, generalment, els braços, les cames, peus o mans i que es manifesta com a dolor, inflamació, limitació del moviment, canvis en la pell i els ossos i que acaba provocant dolor crònic. Actualment es desconeixen les causes del SDRC i tampoc hi ha cura, ara per ara només hi ha tractaments amb fàrmacs i tècniques per reduir el dolor, però cap cura definitiva.

Al novembre se celebra el mes de conscienciació de les malalties minoritàries, i és per això que a Òrrius diversos veïns i veïnes han volgut donar suport a la Bruna i a totes aquelles persones que les pateixen. Amb la premissa de donar a conèixer la SDRC i reclamar més investigació, tothom ha portat algun objecte o peça de roba de color taronja, el color que s'identifica amb aquestes malalties.

L'Ajuntament d'Òrrius dona tot el suport a aquesta lluita i sobretot a la Bruna i la seva família perquè es pugui trobar una cura definitiva i eficaç que pugui ajudar a tothom qui ho pateix. 

 

 

Darrera actualització: 06.11.2019 | 10:16

Imatges

Bruna i amigues