Noves mesures per a la contenció de la Covid-19 fins el 28 de febrer

Dissabte, 13 de febrer de 2021 a les 11:02

La Generalitat ha aprovat prorrogar les mesures que ja estaven vigents des del 7 de gener per fer front a l'increment de casos de la Covid-19 a tot el territori. Concretament, fins el 28 de febrer. A continuació us expliquem amb més detall com queden les mesures en l'activitat del nostre poble.
 

MOBILITAT

Territori de Catalunya: restringida l’entrada i sortida sense motiu justificat. La mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar.

Comarca: restringida la mobilitat tota la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar. Permesa la mobilitat en l’àmbit escolar sense pernoctació.

CONFINAMENT NOCTURN

No es pot circular pel carrer des de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte per causes justificades.

ÒRRIUS

  • Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 10:30 h i de 13:00 a 16:30 h. Resta d’horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 10:30 h i de 13:00 h a 16:30 h. Resta d’horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.
  • Activitats extraescolars: obertes les activitats extraescolars i esportives que es realitzin als centres educatius amb els grups estables de convivència de les activitats lectives. Encara no es poden reprendre les activitats dinamitzades des del Centre Cívic Can Mestres.
  • Esport: Instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure obertes amb un aforament màxim del 50%, control d’accés i un màxim de 6 persones, exceptuant els grups bombolla que realitzin extraescolars. Aquest és el cas de les instal·lacions del Centre Esportiu Maria Bosca. Instal·lacions i equipaments d’interior: aforament del 30%, limitació a 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals. És el cas de la Sala Municipal. A partir de la setmana que ve, 15 de febrer, es recuperen les activitats.
Darrera actualització: 22.02.2021 | 10:57