L'Oficina de Gestió Tributària d'Argentona tornarà a obrir a partir del 2 de setembre

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 12:50

S'atendran visites presencials els dilluns, dimecres i divendres, de 8:30 a 14 hores, i serà imprescindible sol·licitar cita prèvia, preferentment a través del web 

A partir del 2 de setembre està prevista la reobertura al públic de l'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona a Argentona, situada al Passatge General Moragues

L'atenció presencial a l'oficina e dies a la setmana - dilluns, dimecres i divendres - , en horari de 8:30 a 14 h, amb cita prèvia obligatòria.

La cita prèvia estarà orientada exclusivament a la realització de tràmits i no a que els contribuents compareguin a l'oficina per demanar informació, ja que per això s'han establert altres canals de comunicació amb l'ORGT com pot ser el correu electrònic o el canal telefònic. També s'han exclòs de la cita prèvia aquells tràmits ràpids com podria ser recollir d'un document per pagar o justificant de pagament.

El canal preferent per demanar la cita prèvia serà la seu electrònica, tot i això, si algun contribuent utilitza altres canals de comunicació com pot ser el telèfon també se li facilitarà la cita. (telèfon 932 02 98 02)

  • S'atendran amb cita prèvia assumptes com: presentació de documentació, sol·licituds de beneficis, fraccionaments o ajornaments d'impostos, canvis de domicili, declaracions i sol·licituds de certificats.
  • NO s'atendran amb cita prèvia i es reconduiran a l'atenció telemàtica i telefònica tràmits i assumptes com: pagaments i devolucions, embargaments i subhastes, multes.
Darrera actualització: 31.08.2020 | 13:15