L'Ajuntament suspèn les activitats públiques i tanca les oficines municipals davant l'activació de la fase d'alerta pel coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 12:02

Durant quinze dies els equipaments municipals culturals, esportius i cívics romandran tancats al públic. El mercat municipal dels dissabtes sí oferirà servei

L'Ajuntament, degut a la situació d’excepcionalitat produïda per la propagació del COVID-19 al nostre país i les diferents recomanacions, suspèn les activitats públiques i tanca els equipaments municipals, culturals, esportius i cívics. Vista la declaració d’EMERGÈNCIA-1 decretada pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya d’ahir dijous 12 de març a les 22:22h, en el marc del pla d'actuació del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Les actuacions preventives són:

  • Tancament de totes les instal·lacions municipals culturals, cíviques, esportives, educatives que no atenguin serveis essencials fins el 30 de març.
  • El servei d’atenció al públic a l’Ajuntament queda limitat a l’atenció telefònica o telemàtica. Reordem les vies de comunicació: Telèfon d’atenció AOC és: 93 797 14 55 (horari de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores i dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 hores), e-mail: orrius@orrius.cat. Telèfon d’emergència: 647 91 60 49.
  • Suspendre el conjunt d’activitats públiques organitzades a l’aire lliure. El mercat municipal dels dissabtes sí que es mantindrà obert, per tal de garantir millor abastament d’aliments frescos, però es recomana mantenir els protocols de seguretat i distància entre persones.

Des del consistori demanem el màxim de responsabilitat, tranquil·litat i sobretot compliment de les recomanacions de les diferents autoritats sanitàries al front d’aquesta crisi de salut pública general. 

Per més informació, consulteu el web canalsalut.gencat.cat/coronavirus o truqueu, si és necessari, al 061 en cas de dubtes sobre un contagi o al 112 per a d'altres qüestions.

Aquestes mesures estan en revisió permanent i condicionades a properes decisions que prenguin les autoritats competents.

Darrera actualització: 15.03.2020 | 09:50

Imatges

biblio