Inscripcions obertes de la novena edició de l’Accelera el Creixement de la Diputació

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 00:00

El programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i en el qual el Consell Comarcal del Maresme participa com a agent referent, té l'objectiu d'ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis després de la crisi sanitària de la Covid-19.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; el programa s'ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. Es revisarà l'estratègia de l'empresa amb experts i s'ajudarà a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una  de nova: la de finançament, per analitzar i reforçar l'estructura financera, que en la majoria de casos s'ha vist afectada.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se'n farà una selecció de només 50. En cas de què la vostra sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional

Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juliol de 2020 mitjançant el formulari d’inscripció adjunt, omplert i retornat al correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Per a més informació del programa, podeu consultar el següent enllaç www.ccmaresme.cat o bé contactar directament amb el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del correu emprenedoria@ccmaresme.cat 

 

Darrera actualització: 15.06.2020 | 11:01