Es trasllada al setembre la Festa Major d'Estiu 2021 d'Òrrius

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 00:00

Després de molts dies d’incertesa on, des de la Regidoria de Cultura i Festes, s’ha hagut d’anar adaptant la programació de la Festa Major d’Estiu a l’actualitat sanitària, aquest matí de dilluns s’ha dut a terme una reunió de crisi entre l’equip de cultura de l’Ajuntament d’Òrrius i algunes entitats del poble, donat que les noves restriccions afecten de ple l’estructura de la majoria dels actes de la Festa Major.

Davant aquesta situació, us comuniquem que finalment s’ha decidit traslladar el gruix d’actes de la FM d’Estiu al cap de setmana del 17 al 19 de setembre, a l’espera que la situació de la pandèmia hagi millorat significativament, que els actes es puguin dur a terme amb la màxima normalitat possible i que la sensació de viure la festa major sigui real i no només forçada amb l’assistència a uns actes on la gent no pugui gaudir com sempre, sense poder ballar ni relacionar-se amb llibertat. Les festes majors, tradicionalment, sempre han estat per al retrobament i l’aplec de la gent d’un poble o ciutat i és quelcom que va més enllà de la programació d’ uns actes culturals, lúdics o festius.

Som conscients de les ganes de sortir d’aquesta situació actual i distreure’ns, però queda palès que les condicions encara no són les adients per fer-ho sense rebre’n les conseqüències.

Esperem que tot aquest panorama vagi millorant i, amb l’aplicació d’unes bones polítiques sanitàries, socials i econòmiques, de la mà imprescindible de la responsabilitat social individual, aviat ens en puguem sortir.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 13:05