Es programa un cap de setmana amb actes diversos en substitució de la Festa Major d'Estiu

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 00:00

Tal com es va anunciar al juliol, degut a les restriccions sanitàries del moment la Festa Major d'Estiu en honor a Sant Abdó i Sant Senén no es va poder dur a terme i es va decidir traslladar-la al setembre.

Tot i que alguns actes es podien haver celebrat amb el públic assegut i controls d'aforament, les entitats i l'Ajuntament vam preferir esperar un parell de mesos amb l'esperança que millorés la situació respecte la pandèmia i poder organitzar una festa major popular i amb balls i actes amb més caliu.

En tornar de les vacances, pel que fa a les directrius del Departament de Salut, la situació amb la que ens hem trobat és exactament igual a l'anterior i, reunides de nou les entitats que participaven a la programació amb l'equip de la regidoria de cultura, ens hem hagut de tornar a qüestionar la situació.

Finalment, gràcies a la bona predisposició i capacitat d'adaptació de les entitats i alguns particulars, hem optat per dur a terme un cap de setmana (18 i 19 de setembre) amb alguns actes readaptats a les circumstàncies i on es podrà gaudir d'activitats esportives i culturals per a les diverses edats.

No ho podrem considerar una Festa Major, però ens podrem trobar per les places i gaudir durant unes hores al costat dels nostres.

Per a més informació i reserves, consulteu l’agenda a partir de dilluns.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 20:22