En breu programació artística nova

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 00:00

Ben aviat podrem conèixer la programació artística de la Sala Teatre i altres espais a l'aire lliure. 

Comptarem amb el cicle de concerts del 1r divendres de cada mes, amb la col·laboració de l'Escola de la Música d'Òrrius, entre d'altres, així com diverses propostes teatrals per a diversos públics (joves, adults, famílies...).

Gràcies a les col·laboracions que estem acabant de tancar, així com al suport econòmic que hem sol·licitat a l'ODA (Oficina de Difusió Artística) de la Diputació dins el Catàleg de la xarxa de governs locals 2020 i altres suports als que ens podem acollir pel fet de formar part de l'SPEEM (Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya), des de l'Ajuntament d'Òrrius seguim amb la vocació d'aproximar la cultura a totes les edats i gustos a través d'una programació diversa on es contemplin diferents disciplines artístiques i el públic del municipi no hagi de marxar fora per gaudir de la música, el cinema, el teatre i qualsevol altra expressió artística de qualitat que tingui cabuda en la programació anual.

En breu podreu consultar totes les propostes del trimestre i més enllà. No deixeu de consultar l'agenda i les xarxes. Ens seguiu?

Instagram: @ajorriuscomunicacio

 

Darrera actualització: 19.02.2020 | 13:06