Com afecten les noves mesures a les activitats i instal·lacions del municipi?

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 21:15

A partir de dijous 7 de gener i fins el 7 de febrer de 2021, la Generalitat ha adoptat noves mesures per fer front a l'increment de casos de la Covid-19 a tot el territori. A continuació us expliquem amb més detall les excepcions que s'han sol·licitat per part de l'Ajuntament als Mossos d'Esquadra i com es concreten les mesures en l'activitat del nostre poble.

MOBILITAT

Territori de Catalunya: restringida l'entrada i sortida sense motiu justificat. La mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar.

Municipi: restringida la mobilitat tota la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar.

S'exceptuen d'aquesta restricció la realització d'activitat física i esportiva individual a l'aire lliure entre municipis limítrofs.

CONFINAMENT NOCTURN

No es pot circular pel carrer des de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte per causes justificades.

Òrrius:

  • ​Compres i altres serveis essencials: després de sol·licitar l'excepció per part de l'Ajuntament, les persones residents a Òrrius tenen autorització dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local d'Argentona i La Roca del Vallès per desplaçar-se a aquests municipis per realitzar gestions i compres en establiments oberts. (Caldrà certificat autoresponsable). 
  • Activitats de lleure: les activitats de lleure i les extraescolars no es podran realitzar fora del centre escolar. Pel que fa a les activitats de Can Mestres, la dinamitzadora es posarà en contacte amb els participants per determinar el format.
  • Esport: se suspenen durant 10 dies totes les activitats esportives realitzades a la Sala Polivalent i Can Mestres. La pista poliesportiva es podrà fer servir amb un aforament màxim del 50% i control d'accés. Màxim 6 persones per activitat, si no és un grup bombolla. 

Consulta aquí la resta de mesures decretades.

Darrera actualització: 13.02.2021 | 10:56