Canvi en les comunicacions municipals

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 00:00

Us comuniquem que a partir del 3 de febrer, per complir amb la Llei de Protecció de dades, les comunicacions per correu electrònic quedaran substituïdes per comunicacions de difusió a través de WhatsApp.

Les persones interessades en seguir rebent informació s’hauran de donar d’alta al formulari adjunt per donar-nos el seu consentiment. No s’enviarà informació a ningú que no s’hagi donat d’alta a través d’aquest formulari.

ACCÉS AL FORMULARI

(Aquest formulari també el farem arribar a través de les xarxes per a altres persones que hi puguin estar interessades).

Per altra banda, us animem a donar-vos d’alta també al BUTLLETÍ DIGITAL de la web, que us enviarà un correu electrònic automàtic tots els divendres a les 13h amb les publicacions de la setmana.

La web www.orrius.cat intentem que estigui constantment actualitzada i podeu accedir-hi quan vulgueu per consultar tota la informació municipal.

També ens podeu seguir per facebook i per instagram @ajorriuscomunicacio @can_mestres_orrius

I per als més analògics, també podeu consultar les cartelleres de la plaça del maig, sala teatre, Can Mestres i comerços.

 

Darrera actualització: 14.01.2020 | 10:31