Afectacions als serveis públics municipals durant el període de confinament a Òrrius

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 12:55

Degut a la situació d’excepcionalitat produïda per la propagació del COVID-19 al nostre país i arran de les diferents recomanacions sanitàries informem de la situació en la que es presten actualment els següents serveis públics municipals.

  1. SERVEIS MÍNIMS OBLIGATORIS GARANTITS

Els serveis d’enllumenat, cementiri, recollida de residus, neteja viària, clavegueram, subministrament d’aigua potable, accés als nuclis de població, pavimentació i control d’alimentació i begudes continuen funcionant amb normalitat. Per a qualsevol incidència contacteu amb l’Ajuntament.

  1. JUTJAT DE PAU

Totes les citacions s’aplacen fins nou avís. Per consultes es pot contactar a: jporrius@gmail.com

  1. SERVEIS SOCIALS

Podeu trucar al Consell Comarcal del Maresme: 93 471 16 10 

  1. SERVEIS CULTURALS, ESPORTIUS, EDUCATIUS I JUVENILS

Tancades totes les instal·lacions municipals i suspeses totes les activitats. El servei de bibliobús també ha quedat suspès.

El mercat dels dissabtes sí que està obert.

  1. TRAMITACIONS URBANÍSTIQUES, TRIBUTÀRIES I ALTRES TRAMITACIONS A L’AJUNTAMENT

Contacteu amb l’Ajuntament per telèfon o correu electrònic i en funció del tràmit us informarem. 

No obstant us informem que els terminis de tots els procediments amb les administracions públiques han quedat suspesos fins que s’aixequi l’estat d’alarma.

DES DE L’AJUNTAMENT D’ÒRRIUS US RECOMANEM TAMBÉ QUE, EN LA MESURA DEL POSSIBLE, US QUEDEU A CASA I AGRAÏM LA TASCA FETA PER TOT EL PERSONAL DE SERVEI. 

Telèfon d’atenció AOC: 93 797 14 55 (horari de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores i dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 hores), e-mail: orrius@orrius.cat. Telèfon d’emergència: 647 91 60 49.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 13:04