Serveis d'atenció a les persones

Què son el  Serveis d'atenció a les persones?

Els Serveis d'atenció a les persones són un conjunt de serveis i actuacions de caràcter educatiu, preventiu i assistencial que s'ofereixen a tota la població i estan orientats a millorar la integració i benestar social de les persones, afavorint la igualtat d'oportunitats. Són el punt d'accés immediat al primer nivell del sistema públic de serveis socials.

Quins son els objectius dels Serveis d'atenció a les persones?:

  • Donar resposta a les demandes i necessitats bàsiques i socials de les persones, famílies o grups.
  • Contribuir a la prevenció de les problemàtiques socials i les situacions de risc.
  • Promoure l'autonomia i capacitats de les persones.

Els serveis socials ofereixen informació, orientació i atenció social individual, familiar i comunitària a tots els veins i veïnes d'Òrrius que requereixen serveis o prestacions de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública.

Les persones ateses en el servei disposaran d’un professional de referència ( treballadora social o educador/educadora social) que les acompanyarà al llarg de tot el procés d’intervenció.

Com s’accedeix al servei:

Poden accedir al  servei  tots els ciutadans o ciutadanes que ho necessitin demanant hora a través de l'OAC ubicada a l'Ajuntament. La primera vegada que s'adrecin al servei per concertar una visita caldrà presentar un certificat de convivència. Les persones que ja han estat ateses poden demanar hora de visita per telèfon. Les persones seran ateses a l’Ajuntament d’Òrrius.

A continuació podeu consultar quins són els Serveis Socials i actuacions que es poden demanar.

      

   

Adreça:

Plaça de l'Església, 5 08317 Òrrius

Darrera actualització: 19.10.2020 | 13:01