Gisela Bellavista Solà - Independent

1a Tinent d'Alcalde.

Regidora de Cultura, Educació, Salut Pública i Benestar Social.

FORMACIÓ ACADÈMICA

Educadora Social i Treballadora Social amb experiència i trajectòria professional, vinculada al món social i al de les arts escèniques.

Grau en Educació Social. Universitat Ramon Llull, Barcelona 2016 - Diplomatura en Treball Social. Universitat Ramon Llull Barcelona 2010 - Postgrau d'Arts Escèniques i Acció Social. Institut del Teatre, Barcelona 2018 - Tècnica Superior en Integració Social. IES Salvador Seguir, Barcelona 2005.

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL:

Tècnica de Projectes Comunitaris a l'Ajuntament de Mataró, dins l'agència de suport i serveis a les entitats, per l'execució del programa "Barris i Comunitats, motors de transformació social" de la Diputació de Barcelona. Per la cohesió social del barri de Cerdanyola de Mataró. (Juliol 2023 - actualitat)

Educadora Social Centres de Justícia Juvenil de la Generalitat de Catalunya (C.E. Els Til·lers, Folch i Torres, C.E. Can Llúpia, C.E. l’Alzina). (2016 - actualitat Borsa)

Tècnica de Joventut i Cultura / Dinamitzadora Social a l’Ajuntament d’Òrrius. (Coordinació i dinamització d'activitats socioculturals. Treball polivalent, intergeneracional. Intervenció socioeducativa amb diferents col·lectius, infants, joves, adults, gent gran. Planificació d'activitats culturals i juvenils/coordinació amb altres regidories. (2011 - juny 2022)

Treballadora Social a l’Ajuntament de Mataró a Serveis Socials i Tallers de Teatre Social amb homes sense sostre. (2009-2011) - I a la Residència Canovelles, seguiment de casos, llei de dependència (2015).

Educadora Social a diferents centres de menors, intervenció directa amb infants i joves en risc d’exclusió social al CRAE ELIMA de Sabadell, d’INTRESS “Institut de Treball Social i Serveis Socials”, (2007-2011); Al Centre d’acollida CODA 2 i PETIT CODA de la FUNDACIÓ IDEA de l’Hospitalet de Llobregat (2007-2008); Al CRAE Mas Sant Jordi de Mataró. Del Centre de Formació i Prevenció, (2004-2006)

Auxiliar d’ajut a domicili a l’Equip mòbil CMAUS (Centre Municipal d’Atenció a les Urgències Socials) de l'Ajuntament de Barcelona. (2008)

Actriu i Directora de projectes artístics: Actuacions teatrals diverses. Direcció i creació col·lectiva de projectes artístics i socials (companyia TERRAQ’UA, Projecte de l’aula de Teatre de Mataró, projecte de Transformas a la presó de quatre camins, projectes artístics amb infant i joves al poble i a l’escola d’Òrrius, projecte InterPlaça d’arts escèniques i interculturalitat amb joves del barri de Cerdanyola Mataró. (1998-actualitat)

Directora i Monitora de Lleure: Esplais i entitats diverses, Mataró, Barcelona, Òrrius. (1998-2016) 

Darrera actualització: 26.07.2023 | 11:56