Jordi Albets Porta (ERC)

Segon tinent d'alcalde

Regidor d'Educació, Telecomunicacions i Innovació Tecnològica

Jordi Albets Porta. Va estudiar Mecànica a l'Institut Miquel Biada i hosteleria a l'Escola d'Hosteleria Gran Sol de Sant Pol de Mar. Va treballar com Administrador i Gerent en diverses empreses especialitzades en el sector tèxtil, concretament en la confecció i producció de grans marques de roba. Actualment, treballa com Administrador a l'empresa Suculentum Cheese S.L.

Com a regidor de l'ajuntament està compromès en l'àmbit educatiu del poble, treballant perquè l'Escola Francesc Macià i l'Escola Bressol les Orenetes esdevinguin un referent educatiu. Tot això, amb la voluntat d'oferir serveis de primera qualitat i al major nivell possible.

Responsabilitats:

  • Educació: Vetllar pel bon funcionament de l'escola pública "CIEP Francesc Macià" i l'escola bressol municipal "Les Orenetes". Col·laboració i cooperació amb el Departament d'Educació de la Generalitat, claustre de professors i les Associacions de Pares d'Alumnes.
  • Innovació i Tecnologia (Telecomunicacions): Gestió i coordinació de l'acció municipal amb les altres institucions i entitats del país per millorar les telecomunicacions dins del municipi d'Òrrius.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: albetspj@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Darrera actualització: 12.07.2021 | 12:39