Tauler d'Anuncis i Oferta pública d'ocupació

E-Tauler

L'E-Tauler és un servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d'edictes electrònics mitjançant Internet. És una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes (control de períodes d'exposició, generació de diligències, etc.). L'E-Tauler permet gestionar les evidències electròniques del procés de publicació per tal de garantir els temps d'exposició i la integritat de la informació.

L’avantatge per a la ciutadania és que pot accedir a les publicacions oficials de qualsevol municipi sense haver de desplaçar-se sempre i quan facin servir la mateixa eina.

Anar al tauler 

Plataforma de serveis de Contractació Pública

El Departament d'Economia i Hisenda, per mitjà de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, posa a disposició dels òrgans de contractació de Catalunya, així com de tots els operadors econòmics, la Plataforma de serveis de contractació pública.

La Plataforma es configura com un portal únic i complet per a la difusió de la informació de l'activitat contractual i dels perfils de contractant dels òrgans de contractació de la Generalitat, dels ens que integren l'Administració local a Catalunya, de les universitats públiques de Catalunya i dels ens dels sectors públics respectius.

Anar al perfil del contractant

Darrera actualització: 05.08.2021 | 10:50
Darrera actualització: 05.08.2021 | 10:50