Jordi Rull i Claus, Alcalde d'Òrrius

Salutació

Em plau enormement donar-vos altra vegada la benvinguda a la seu electrònica després de sortir elegit de nou a les passades eleccions municipals per dirigir conjuntament amb els nostres regidors i regidores el dia a dia del municipi. En aquests darrers quatre anys hem consolidat aquesta com una eina eficient en les relacions entre l’administració i els ciutadans i les ciutadanes, així com perquè tothom que hi navegui es pugui assabentar de tots els esdeveniments socioculturals que es duen a terme al nostre poble.

L’Ajuntament d’Òrrius, que tinc l’honor de presidir, treballa per fer d’Òrrius un poble cohesionat on tota la gent que hi viu s’hi trobi ben aposentada, amb els serveis necessaris posat al dia, amb una administració propera i oberta a tothom.

A aquells que no coneixeu el nostre poble us convidem visitar-lo perquè pugueu gaudir amb nosaltres d’aquest entorn privilegiat, amb una natura esplèndida, amb un fauna i flora envejable i la possibilitat de poder gaudir d’una cuina de proximitat d’alta qualitat.

Si decidiu, doncs, venir-nos a veure, estic segur que el vostre viatge haurà valgut la pena.

Atentament,

J.R.