Roser Cuquet Giró (ERC)

Regidora de Salut Pública i Benestar Social

Va estudiar Comerç a l’Escola Immaculada Concepció de Mataró i de seguida es va posar a treballar en l’àmbit de la construcció com a administrativa.

Va iniciar el seu camí a la política amb l’anterior govern, exercint de regidora de Benestar Social, Hisenda i Salut Pública durant vuit anys i els darrers anys també va assumir la regidoria de Serveis. Actualment dedica el seu temps a les regidories de Comerç i Habitatge dins el nou consistori, amb ganes de millorar la situació del poble en els aspectes que engloben aquests dos àmbits tan importants per al desenvolupament del mateix.

Responsabilitats:

  • Salut Pública: Gestió dels serveis sanitaris d'àmbit municipal. Dispensari municipal i gestió del cementiri municipal.
  • Benestar Social: Gestió integral dels serveis socials i la coordinació amb les altres administracions implicades, així com també el padró municipal de beneficència.

Dedicació: exclusiva

Retribució: assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: cuquetgr@orrius.cat
Horari:  
Hores convingudes
Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:08