Mireia Bayés Núñez (ERC)

Regidora de Serveis, Vies Públiques i Medi Ambient

Va cursar el Grau Superior en Gestió Comercial i Màqueting a l’IES Maremar del Masnou i posteriorment va estudiar a la Universitat de Barcelona Relacions Públiques i Comunicació de les Organitzacions. Prèviament, ja havia entrat al món laboral com a administrativa mentre estudiava, així, doncs, la seva vida laboral ha anat encaminada en aquest món. Més enllà dels estudis universitaris ha continuat amb la formació reglada i ha obtingut les titulacions de Tècnica Professional en Comptabilitat, Experta Superior en Tributació i Assessoria fiscal i Tècnica Nivell Bàsic en Prevenció de Riscos Laborals.

Professionalment cal destacar que ha sigut Gerent i sòcia de dues empreses: una en l’àmbit de la instal·lació de sistemes contra incendis a nivell industrial i l’altra dedicada a la publicitat. En l’actualitat, i des de fa 6 anys, treballa en una Assessoria Fiscal com Administrativa Comptable.

Com a Regidora de l’Ajuntament, la seva funció és vetllar pel manteniment i gestió de la via pública, coordinar la brigada municipal, vetllar pel bon estat de la jardineria, parcs infantils, enllumenat públic, etc. Es considera una persona resolutiva, amb capacitat de coordinació i empatia amb els vilatants. Fa 12 anys que viu a Òrrius i es considera orrienca de naixement i es compromet a fer tot el que estigui a les seves mans per la millora del poble d’Òrrius. 

Responsabilitats:

  • Serveis i Vies Públiques: Entreteniment i neteja de dependències municipals, vies públiques, parcs, jardins i zones verdes. Gestió del servei d'enllumenat públic, clavegueram i control del servei de subministrament d'aigua potable i del servei de recollida d'escombraries i voluminosos. Transport públic i correus també formen part d'aquesta àrea municipal.
  • Medi Ambient: Comprèn la gestió integral del medi ambient que sigui de competència municipal i la coordinació amb l'administració estatal i autonòmica. Contaminació acústica i contaminació lumínica. Neteja de lleres públiques i llicències mediambientals i d'activitats.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: bayesnm@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:07