Glòria Mateo Cuquet (ERC)

Primera Tinenta d'alcalde

Regidora de Cultura, Joventut i Esports

Va estudiar a l'Institut Cristòfol Ferrer de Premià de Mar i va obtenir el títol de Tècnic Superior Administratiu. Abans d'acabar els estudis ja començà a treballar a Mataró. Actualment treballa en una empresa de Cabrera de Mar, fent funcions d'Administrativa.

Com a regidora de l'Ajuntament està compromesa amb el moviment cultural del poble, del qual ella n'ha format part molts anys. Començà com a membre de la Junta del que va ser el Club Recreatiu Òrrius, i va fundar, amb la colla d'amics del poble, la Comissió de Festes d'Òrrius. La seva inquietud ha anat en augment, i per aquest motiu es va presentar a les eleccions. La seva voluntat és que els vilatans puguin gaudir dels actes festius del poble, i crear un espai per als joves del municipi on es puguin sentir identificats i còmodes. Tot això, podent disposar de serveis de primer nivell i de qualitat.

Responsabilitats:

  • Cultura i festes: Comprèn el desplegament de qualsevol activitat orientada al desenvolupament cultural del poble, així com prestar la necessària col·laboració a les associacions culturals del municipi. Organitzar la Festa Major d'estiu i hivern, així com prestar suport tècnic i econòmic en altres festes o esdeveniments populars que s'organitzin,
  • Joventut: Comprèn la gestió de totes aquelles activitats de dinamització juvenil dins del municipi.
  • Esports: Comprèn totes aquelles actuacions orientades a fomentar el coneixement i pràctica de l'esport al municipi.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: mateocg@orrius.cat
Horari:  
Hores convingudes
Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:01