Carme Garcia Buils (ERC)

Regidora d'Hisenda i Patrimoni, Recursos Humans, Promoció Econòmica i Transparència

Va cursar estudis a Barcelona (Batxillerat). Ha treballat durant 41 anys en una empresa multinacional, arribant a ocupar càrrecs directius en les àrees de la Comunicació i Recursos Humans. Va realitzar també un Màster en Comunicació a ESADE. 

Des de ben petita ha estat vinculada al poble d'Òrrius i ha format part de diferents entitats culturals. Va formar part de la Junta de la piscina municipal i actualment pertany a la Colla Gegantera i col·labora en actes solidaris del poble com La Marató de TV3.

Com a regidora de l'Ajuntament té la missió de complir les tasques pertinents a l'àrea d'Hisenda, l'aplicació de la Llei de Transparència, junt amb el Patrimoni i la Promoció Econòmica. La clau d'aquesta àrea és l'equip que conforma el consistori. És per això que les tasques de Recursos Humans de l'equip són responsabilitat d'aquesta regidoria. El seu objectiu és potenciar al màxim l'equip per assolir els projectes actuals i consolidar-los en un futur.

  • Hisenda i Patrimoni i Recursos Humans: Té atribuïts els afers d'ordre pressupostari, fiscal, financer i patrimoni, així com la gestió del personal funcionari, laboral i eventual al servei de l'Ajuntament.
  • Promoció Econòmica: És la que s'encarregarà de projectar al municipi a l'exterior mitjançant la organització d'esdeveniments que milloren les expectatives del municipi en aquest aspecte.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon: 93 797 14 55
Adreça electrònica: garciabcrm@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Darrera actualització: 21.09.2022 | 16:06