Pintada a la façana de l'Ajuntament

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

El matí de dijous 26 de maig les treballadores de l'Ajuntament van trobat la façana de l'edifici pintada amb el missatge: "ALCALDE MARICA X:)".

L'Ajuntament lamenta que algú hagi decidit fer malbé la propietat pública de manera intencionada, tenint en compte que la neteja de la pintada anirà a càrrec de les persones contribuents, com qualsevol altra despesa causada per l'incivisme i el vandalisme. Però allò que aquest Ajuntament més lamenta és que encara avui dia hi hagi persones que pensin que ofenen a algú amb aquests adjectius tan retrògrads, quan tota l'administració catalana està tendint a implantar polítiques per protegir els drets de les persones LGTBIQ+ i treballa de manera transversal per assolir el principi d' igualtat a diferents àmbits de les administracions locals. Formar part del col·lectiu LGTBIQ+ és sinònim de valentia i aquest ajuntament, per tant, interpreta la pintada com "ALCALDE VALENT".

No obstant, aquest fet i el d'altres pintades ocasionades contra l'alcalde han estat denunciades als Mossos d'Esquadra per tal que facin les investigacions pertinents.

Darrera actualització: 27.05.2022 | 10:56